Voor de werknemer:

In deze laatste periode worden de offertes bij de pensioenuitvoerder opgevraagd en de gewenste pensioenuitkering(en) gekozen.

Ook als een werknemer precies voor ogen heeft wát hij/zij precies wil, vergt het de nodige kennis en ervaring om dat ook tot uiting te laten komen in de definitieve keuze.

Wij ondersteunen de werknemer bij:

– Het maken van de de meest passende en voordelige keuze uit de verschillende offertes.
– Ook nemen wij zoveel mogelijk de administratieve rompslomp uit handen en poetsen we de laatste onzekerheden en twijfels zoveel mogelijk weg.

Deze service bieden wij in de vorm van een gesprek, en is individueel /per deelnemer. Doorgaans duurt een dergelijk gesprek 30 min en we kunnen dit zowel fysiek als online inplannen. Waarbij onze ervaring leert dat de materie beter overkomt bij een face to face gesprek.
Voor een prijsopgave neem je contact met ons op, er zijn verschillende pakketten samen te stellen en we stemmen graag samen met jou af wat de wens en budget is.

 

Voor de werkgever:

In theorie zit jouw taak erop en kan je als werkgever in deze fase niet meer veel bijsturen of aanpassen. Maar aangezien de werkelijkheid altijd anders is dan de theorie kunnen wij ook nu van dienst zijn.
We kunnen meekijken met afspraken over het eventueel langer doorwerken. Wellicht ben je overeengekomen met de werknemer dat hij/zij nog een periode na de AOW leeftijd zich blijft inzetten voor het bedrijf, wat betekent dit praktisch voor jou als werkgever in bijvoorbeeld de afdracht van pensioen? Of misschien wil je dat wij meekijken met de administratieve afhandeling?

Wij verwijzen je ook graag naar een aantal berichten die wij schreven speciaal voor werkgevers:

Regeling voor Vervroegde Uittreding (RVU)

Keuze: Doorbeleggen