Pensioen3daagse 2020 - wat kun jij doen als werkgever?

Op 3, 4 en 5 november vindt de 10e editie plaats van de landelijke Pensioen3daagse, een initiatief van platform Wijzer in geldzaken. Het doel van de Pensioen3daagse is Nederlanders meer bewust te maken over hun pensioen.

Om het thema 'Pensioen' op een heldere en gemakkelijke manier onder de aandacht brengen bij de werknemers van jouw bedrijf hebben biedt Bureau Bewust Verzekerd een aantal tools, suggesties én op maat gemaakte pakketten aan:

Bureau Bewust Verzekerd - Presentatie voor medewerkers van jouw bedrijf
Plan tijdens de Pensioen3daagse een presentatie in verzorgd door Bureau Bewust Verzekerd waarin wij de regeling van jouw bedrijf toelichten en/of waarin wij aandacht besteden aan onderwerpen die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Denk hierbij aan de mogelijkheid voor werknemers om individuele keuzes te maken binnen de pensioenregeling.

Neem hier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bureau Bewust Verzekerd - Op maat gemaakte berichten flow voor jouw medewerkers
Tijdens de Pensioen3daagse kan Bureau Bewust Verzekerd op maatgemaakte berichten & teksten verzorgen om te verspreiden onder de werknemers van jouw bedrijf. Denk hierbij aan berichten over de keuzes die mogelijk zijn bij de verzekeraar waar de pensioenregeling is ondergebracht, inloggen in het portaal of een onderwerp waarvan je vermoedt dat het speelt bij de werknemers.

Neem hier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Pensioen3daagse
Het platform Wijzer in geldzaken biedt ook een aantal interessante tools, zoals webinars, een AOW tool en er is de mogelijkheid om promotie materiaal te bestellen. Klik hier om naar de site van de Pensioen3daagse te gaan.

Nodig medewerkers uit voor de Pensioen3daagse 2020 webinars
Op 3, 4 en 5 november organiseert De Pensioen3daagse een aantal webinars over verschillende onderwerpen. Medewerkers kunnen zich hiervoor aanmelden of later deze webinars terugkijken.

Hieronder vind je een voorbeeldtekst die je kunt gebruiken en aanpassen in je eigen communicatie naar medewerkers:

Flitswebinars over pensioen
Op 3, 4 en 5 november vindt de 10e editie plaats van de landelijke Pensioen3daagse, een initiatief van platform Wijzer in geldzaken. Het doel van de Pensioen3daagse is Nederlanders meer bewust te maken over hun pensioen.

Ben je benieuwd wat pensioen eigenlijk is of wil je misschien met deeltijdpensioen? Of heb je vragen over het pensioenakkoord? Of misschien wil je graag je eigen pensioen eens goed doorrekenen? Volg dan op 3, 4 en 5 november één of meer van de flitswebinars van de Pensioen3daagse! De meeste webinars duren 20 minuten. Zo ben je binnen no-time op de hoogte van het onderwerp. Meld je hier aan voor een of meerdere flitswebinars en zet zo een eerste stap op weg naar jouw pensioen.


Neem gerust contact met ons op bij vragen. 

 

 

 


Klik hier om het team van Bureau Bewust Verzekerd te leren kennen.