Bureau Bewust Verzekerd

Diensten voor ondernemers en ZZp'ers 

In Nederland bestaat het stelsel voor pensioen, arbeidsongeschiktheid en overlijden uit het drie pijlersysteem. De eerste pijler is de overheid, de tweede pijler is de voorziening vanuit de werkgever en de derde pijler is wat in de privésfeer wordt geregeld.  

Ondernemers en ZZP’ers hebben een andere positie dan werknemers en daarom zijn een aantal overheidsvoorzieningen mogelijk niet van toepassing. Ook vervallen doorgaans de voorzieningen vanuit de tweede pijler. Dit betekent dat de voorzieningen vooral in de derde pijler geregeld dienen te worden. Dit vereist extra bewustzijn van de ondernemer of ZZP’er om te zorgen voor een goede inkomenssituatie bij langdurige ziekte, overlijden en het stoppen met werken.  

Wellicht ben je nu in loondienst en overweeg je de stap te maken naar het zelfstandig ondernemerschap. Graag gaan we met je in gesprek en leggen we je de verschillen uit tussen loondienst en zelfstandig ondernemerschap. Maar ook als je al ondernemer of ZZP’er bent is het belangrijk om op bepaalde momenten af te vragen of eerder gemaakte keuzes nog aansluiten  bij je wensen en doelen.  

Adviesgesprek
Voor
een eerste adviesgesprek rekenen wij € 135,00 ex BTW en geven wij je voldoende informatie om bewuste keuzes te maken over het afdekken van de risico’s.  Hierbij staat voor ons voorop dat verzekeren niet de enige oplossing is om te komen tot goed geregelde voorzieningen. Besluit je toch dat verzekeren het best bij je past en wil je daar al gelijk mee aan de slag, dan verrekenen we de € 135,00 met het verdere adviestraject.   

Je bent bij ons aan het goede adres voor het afsluiten van Pensioenvoorzieningen, Overlijdensrisicoverzekeringen en Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Bureau Bewust Verzekerd helpt je als ondernemer of ZZP’er graag met dit gehele pakket of een onderdeel daarvan. Uiteraard helpen wij ook bij het verbeteren en onderhouden van bestaande voorzieningen. 

Eerst een keer kennismaken? Dat kan! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Neem gerust contact met ons op bij vragen. 


Klik hier om het team van Bureau Bewust Verzekerd te leren kennen.