Welkom op de pagina over jouw G€LDBOOM!

Het succes van je geldboom hangt af van de juiste verzorging. Volg de instructies aan de binnenkant het label om je geldboom te planten.

Wij hebben nog een paar extra tips om je geldboom succesvol te laten groeien: 

–> De zaadjes houden er niet van om de diepte in te gaan. Houd als richtlijn bij het planten max 2-3x diepte van het zaad zelf aan.

–> De geldboom houdt van vochtige grond maar wees voorzichtig met al te fanatiek water geven door bijvoorbeeld te gieteren, daar worden de zaadjes niet blij van.

–> De geldboom is het gelukkigst op een behagelijke plek waar het niet te koud wordt, het liefste is het boven de 20 graden.

We zijn erg benieuwd naar jouw resultaat. Een leuke of originele foto van jouw G€LDBOOM kun je sturen naar  info@bureaubewustverzekerd.nl. Foto’s plaatsen wij op deze pagina. Onder de leukste inzending verloten wij een aantal persoonlijke pensioengesprekken.

 

Lees hier meer over wat je zou kunnen doen in het geval er geen geld aan je G€LDBOOM groeit:

Welke keuzes kun je maken?

 

Wij maken onderscheid tussen geld dat je mogelijk op korte termijn nodig hebt en geld dat je later nodig hebt.

Klik op het icoon om meer te lezen over wat je voor nu of voor de toekomst kunt regelen.

Een deel van de informatie is algemeen en geldt voor iedereen. Soms betreft het informatie die afhankelijk is van wat jouw werkgever heeft geregeld. Dit staat dan duidelijk vermeld bij de informatie.

 

Geld voor nu
Geld voor later

Foto’s van ingestuurde G€LDBOMEN

 

Onderstaand de ingezonden foto’s van de G€LDBOMEN

Geldboom pensioencommunicatie