De allerbeste wensen!

Het is de vraag die veel mensen in januari bezighoudt en ons dus ook. Tot wanneer hadden we u de beste wensen voor 2018 mogen sturen? Na kort onderzoek blijkt dat dit alleen in de eerste week van het nieuwe jaar had gemogen. We zijn dus te laat met de beste wensen voor 2018, maar de ‘beste wensen’ mogen altijd.

Hierbij daarom voor nu en in de toekomst de allerbeste wensen voor u, uw (eventuele) werknemers en jullie verzekeringen.

De laatste jaren zijn veel veranderingen gaande omtrent pensioen- en inkomensvoorzieningen. De pensioenleeftijd gaat omhoog en kosten bij langdurige ziekte worden steeds meer bij de werkgever neergelegd.

Om u op de hoogte te houden van de ontwikkelen, zullen wij elke twee weken een nieuwsbrief versturen. Wij zullen hierin onder andere ingaan op keuzemogelijkheden voor werknemers, aandachtspunten voor u als verantwoordelijke voor de pensioenregeling binnen het bedrijf en inzicht in de kosten voor als werkgever bij langdurige ziekte.

Diensten - Bureau Bewust Verzekerd - Uw adviseur in pensioen en inkomen
Heeft u voor nu vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op
023 – 20 50 225 of per mail op info@bureaubewustverzekerd.nl.

Daarnaast willen wij u middels dit schrijven laten weten dat wij voor 2018 geen prijsverhogingen doorvoeren voor onze dienstverlening.

De eerstvolgende nieuwsbrief kunt u over twee weken verwachten en staat in het teken van het ontstaan van het pensioenstelsel.

Wij wensen u veel leesplezier!

Bureau Bewust Verzekerd