Bureau Bewust Verzekerd

Bureau Bewust Verzekerd vindt het belangrijk om het bewustzijn over inkomens-en pensioenvoorzieningen te vergroten. Dit doen we door met een frisse blik te kijken naar de vragen die ons gesteld worden. We luisteren goed, nemen je mee in onze gedachtegang en vragen door. Net zo lang totdat je vraag helder is voor ons zodat we een goed antwoord kunnen geven. Of je nu werkgever, ondernemer of particulier bent.

Wij begrijpen de perceptie rondom pensioenen inkomensvoorzieningen heel goed. Als alles goed gaat hebben de meeste mensen weinig zin om zich te verdiepen in wat er geregeld is bij een onvoorziene situatie. Heel menselijk. Wie dan leeft, wie dan zorgt.

Voor ons zit in die perceptie juist de uitdaging. Wij zien het als een uitdaging om mensen bewuster te maken wat er geregeld is in een onvoorziene situatie of bij pensionering en ze te bewegen om iets langer stil te staan bij hun financiële huishouding. Op een bepaald moment wil je toch weten hoe het zit en of je iets moet regelen of niet.

Bureau Bewust Verzekerd

• bestaat uit een klein team van daadkrachtige vakmensen;
• is een laagdrempelig bureau; bij ons wordt je niet doorverbonden;
• onze werkwijze en tariefstructuur is recht-toe-recht-aan. Geen commissies. Flat uurtarief;
• we zien verzekeren niet als enige oplossing om tot goed geregelde voorzieningen te komen. Ons startpunt is bewustwording
• wij communiceren in heldere en begrijpelijke taal. En vinden dat je informatie op een leuke manier mag brengen, af en toe met een vleugje humor.

Wie zijn wij?

Koos Pijnaker Bureau Bewust Verzekerd
Koos Pijnaker - Bureau Bewust Verzekerd
Esther Molenaar -Bureau Bewust Verzekerd
Bureau Bewust Verzekerd