Bureau Bewust Verzekerd

Bureau Bewust Verzekerd vindt het belangrijk om het bewustzijn over inkomens-en pensioenvoorzieningen te vergroten. Dit doen we door met een frisse blik te kijken naar de vragen die ons gesteld worden. We luisteren goed, nemen je mee in onze gedachtegang en vragen door. Net zo lang totdat je vraag helder is voor ons zodat we een goed antwoord kunnen geven. Of je nu werkgever, ondernemer of particulier bent.

Wij begrijpen de perceptie rondom pensioen- en inkomensvoorzieningen heel goed. Als alles goed gaat hebben de meeste mensen weinig zin om zich te verdiepen in wat er geregeld is bij een onvoorziene situatie. Heel menselijk. Wie dan leeft, wie dan zorgt.

Voor ons zit in die perceptie juist de uitdaging. Wij zien het als een uitdaging om mensen bewuster te maken wat er geregeld is in een onvoorziene situatie of bij pensionering en ze te bewegen om iets langer stil te staan bij hun financiële huishouding. Op een bepaald moment wil je toch weten hoe het zit en of je iets moet regelen of niet.

Bureau Bewust Verzekerd

• bestaat uit een klein team van daadkrachtige vakmensen;
• is een laagdrempelig bureau; bij ons word je niet doorverbonden;
• onze werkwijze en tariefstructuur is recht-toe-recht-aan. Geen commissies. Flat uurtarief;
• we zien verzekeren niet als enige oplossing om tot goed geregelde voorzieningen te komen. Ons startpunt is bewustwording
• wij communiceren in heldere en begrijpelijke taal. En vinden dat je informatie op een leuke manier mag brengen, af en toe met een vleugje humor.

Wie zijn wij?

Koos Pijnaker Bureau Bewust Verzekerd
Koos Pijnaker - Bureau Bewust Verzekerd

Over Koos

Met al meer dan 15 jaar ervaring in de pensioenwereld is er bijna geen vraag waar Koos het antwoord niet op weet. Hij begeleidt bedrijven bij het opzetten en onderhouden van pensioenregelingen en verzuim- en inkomensverzekeringen. Hij zoekt graag uit wat jouw (bedrijfs)wensen en doelen zijn en zoekt daar een passende oplossing voor. Om die reden heeft hij ook zijn opleiding tot Register adviseur Verzuim en Inkomen (RVI®) gevolgd. Zijn advies gaat vaak verder dan verzekeren, maar richt zich ook op het verbeteren van het verzuimbeleid zodat er minder verzekerd hoeft te worden.

Daarnaast vindt hij communicatie belangrijk, want als jij of jouw medewerkers niet weten wat er geregeld is, hoe kunnen ze er dan waardering voor hebben?

Senior adviseur | Pensioen | Verzuim (RVI®) | Arbeidsongeschiktheid

Esther Molenaar -Bureau Bewust Verzekerd

Over Esther

Een combinatie van dienstverlenend zijn en leergierigheid heeft ertoe geleid dat Esther pensioen- en inkomensadviseur is geworden. Zij begeleidt werkgevers bij het opzetten en onderhouden van pensioenregelingen en verzuim- en inkomensverzekeringen. Wat veel mensen niet weten is dat een pensioenregeling zoveel meer is dan geld voor later, maar dat het ook een voorziening bij vroegtijdig overlijden of arbeidsongeschiktheid betreft. Zij helpt werkgevers om een goede keuze te maken voor een pensioenregeling of verzuimverzekering en om dit goed uit te leggen aan de werknemers.

Haar motto is: geld heeft niet als doel om er meer geld mee te maken, maar om je leven op een prettige manier te leiden.

Adviseur | Pensioen | Verzuim | Arbeidsongeschiktheid


Neem gerust contact met ons op bij vragen.