Dit zeggen ondernemers over de samenwerking met Bureau Bewust Verzekerd


"Als HR Infi weten wij zelf het nodige over voorzieningen bij ziekte en arbeidsongeschiktheid en pensioen. We kunnen veel zelf maar weten dat Bureau Bewust Verzekerd dit sneller en beter kan! Daarom laten wij ons graag adviseren door Bureau Bewust Verzekerd. Zij kennen Infi van binnen en buiten en denken daardoor actief mee in de ontwikkelingen en optimalisaties op gebied van arbeidsvoorwaarden. Bureau Bewust Verzekerd als adviseur voelt alsof er altijd iemand op een prettige manier meekijkt over je schouder."
Susanne van Aernsbergen - HR Infi


www.infi.nl


“Ons vorige pensioencontract was een execution only. In het verleningstraject hadden wij de mogelijkheid om dit traject zelf te doen of ons te laten begeleiden door een adviseur. Wij hebben voor het laatste gekozen. Bureau Bewust Verzekerd heeft ons op een informele en gestructureerde manier door dit traject geleid. Ze zijn meerdere malen langsgekomen om de voortgang toe te lichten, daarbij was er voldoende aandacht voor het begrijpelijk maken van de materie. Door ons te laten adviseren door Bureau Bewust Verzekerd hebben wij een pensioenregeling die past bij onze wensen. Wij ervaren het als prettig om deze belangrijke arbeidsvoorwaarden te borgen bij een expert."
Erik van Elderen - directeur BTS
www.bts.com


"Bij Bureau Bewust Verzekerd is veel kennis in huis en ze leveren hoge kwaliteit. Ze zijn onze kennisbank als het gaat om de pensioen – en inkomensregelingen van onze medewerkers. Omdat de lijntjes kort zijn is er altijd iemand om je vragen te beantwoorden en iedereen is goed op de hoogte wat er binnen Modelec speelt. We hebben een goede klik waardoor de samenwerking prettig en soepel verloopt. Kortom; over de samenwerking met Bureau Bewust Verzekerd zijn wij zeer tevreden."
Sergio Alonso-  eigenaar  Modelec Data-Industrie BV
www.modelec.nl


“De samenwerking met Bureau Bewust Verzekerd ervaar ik altijd zeer prettig. Het voordeel van een klein team zoals Bureau Bewust Verzekerd is dat er geen accountmanager is, maar ik bij alle adviseurs terecht kan met mijn vragen. Het contact is persoonlijk en ze begrijpen precies onze behoeften. Zowel Koos als Esther zijn experts in hun vak en zorgen altijd voor de juiste voorlichting en adviezen. Zo wordt er proactief gecommuniceerd over de actualiteiten op gebied van pensioen- en inkomensvoorzieningen en wat de eventuele gevolgen daarvan zijn voor de regelingen die wij getroffen hebben voor onze medewerkers.”

Norine de Haas-Geurts - HR manager Specialized Europe B.V. 
www.specialized.com 


Lees hier meer over diensten voor werkgevers die wij aanbieden.