Bij Bureau Bewust Verzekerd zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team!

Allround Financieel Adviseur, 24-40 uur, Haarlem

Functieomschrijving
De pensioensector is volop in beweging en dat biedt veel kansen voor Bureau Bewust Verzekerd. Tevens zien wij veel mogelijkheden op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Wij zoeken dan ook iemand die met ons mee wil groeien.

Wij zoeken een enthousiast persoon die goed aansluit bij het huidige team.
Wij leveren kwalitatief goed werk, we zijn een gedreven team en werken hard als het nodig is, maar bovenal houden wij van gezelligheid en plezier maken.

Doordat we in een klein team werken, heb je grote invloed op het geheel en heb je een rol in het (mede)bepalen van de toekomstige koers van het bedrijf.

Belangrijkste werkzaamheden
Het takenpakket is niet vastomlijnd. Taken waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld het adviseren van zakelijke klanten over de pensioenregeling en/of inkomensvoorzieningen of het pensioenbewust maken van hun medewerkers.

Andere taken kunnen zijn het verzorgen van het administratieve proces van nieuwe aanvragen, mutaties en accurate dossiervorming of het overleggen met uitvoerders en verzekeraars om de belangen van onze relaties zo goed mogelijk geregeld te krijgen.
Maar jouw taak zou net zo makkelijk kunnen zijn dat je een RI&E opstelt of een relatie kunt helpen bij het begeleiden van verzuim.
Mogelijkheden te over dus, waar wij graag het gesprek met je over aangaan.

Profiel
De beschikbare werkzaamheden zijn flexibel in te richten en aan te passen naar jouw wensen en behoeften. We hebben daarom niet een vastomlijnd profiel, maar herken je jezelf in één of meer van de volgende situaties, dan gaan wij heel graag een gesprek met jou aan:

* Je bent in het bezit van WFT diploma’s als vermogen, inkomen en/of pensioen, of;

* Duurzame inzetbaarheid is iets waar je affiniteit mee hebt en waarmee jij waarde aan ons team kunt toevoegen, of;

* Je kunt goed overweg met Excel/MS Office en administratief werk is jouw ding.

Ervaringsniveau

*  Je bent starter met (nog) weinig ervaring, maar met een enorme drive om te leren, of;

* Je hebt juist ruimschoots ervaring in het vak en wil een volgende stap zetten in je carrière.

Functie-eisen

* Je werkt zelfstandig en zorgvuldig;

* Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal (in woord en schrift);

* Als je houdt van wielrennen en/of een vrijdagmiddagborrel heb je sowieso een streepje voor.

Wat bieden wij
Het team van Bureau Bewust Verzekerd is niet groot en daardoor is er ruim voldoende mogelijkheid om de functie naar eigen wens in te richten. Wij vinden het belangrijk dat onze adviseurs zich in hun functie blijven ontwikkelen, daarom is er in overleg zeker ruimte voor (bij)scholing.
Salaris marktconform, inclusief uiteraard een goede pensioenregeling.
Uren zijn bespreekbaar en we denken graag mee om de werkweek dusdanig in te richten dat het voor jou goed werkt.

Wie we zijn?
Bureau Bewust Verzekerd is een onafhankelijk advieskantoor gevestigd in Haarlem. Wij bieden hoofdzakelijk advies aan werkgevers op het gebied van voorzieningen voor of over werknemers. Je kunt hierbij denken aan de collectieve pensioenregelingen, verzekeringen bij ziekte en arbeidsongeschiktheid, maar ook aan het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van de werknemers.
Wil je een uitgebreidere indruk krijgen van ons team en het bedrijf,  klik dan hier voor een korte video van Bureau Bewust Verzekerd.

Onlangs ontvingen wij de prijs “Het meest klantgerichte bedrijf van de regio Kennemerland in de sector Dienstverlening met minder dan 5 medewerkers”.

Help jij mee onze dienstverlening op topniveau te houden?
Stuur ons een recent c.v. met motivatiebrief naar koos@bureaubewustverzekerd.nl