Bureau Bewust Verzekerd 

Collectieve pensioen- en inkomensvoorzieningen


Goede arbeidsvoorwaarden zijn zoveel meer dan salaris. Arbeidsvoorwaarden zoals pensioen- en inkomensvoorzieningen trekken talentvolle medewerkers aan en zorgen dat deze behouden blijven.

De wensen vanuit de werkgever zijn het uitgangspunt bij het vormgeven van deze voorzieningen. Hierbij is vaak meer mogelijk dan men denkt, met voor ieder budget een passende voorziening. Wij zijn deskundig in het realiseren van maatwerk met zorg voor een goede match tussen het belang van de werkgever en de werknemer.

Een belangrijk aspect van onze dienstverlening is communicatie richting medewerkers. Zonder waardering van de medewerkers zijn goede arbeidsvoorwaarden weinig waard. Dit doen wij het liefst middels persoonlijke gesprekken waarbij wij op individueel niveau inzichtelijk maken wat er voor een medewerker geregeld is, wat men hiervan kan verwachten en wat de medewerker zelf nog aanvullend kan regelen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in onze dienstverlening, dan komen wij die graag mondeling toelichten. Dit kan op ieder gewenst moment, dus ook tijdens een lopend contract. Wij bieden je vervolgens vrijblijvend een offerte aan, mogelijk met een scherper tarief dan uw huidige pensioen- en inkomensadviseur.

Nieuwsgierig naar de ervaring van andere werkgevers die met ons samenwerken?
Klik hier voor referenties.

Neem gerust contact met ons op bij vragen of lees hier meer over collectief pensioen- en inkomensvoorzieningen: